Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Új nyílászárók és hőszigetelés

Megújult a Baross utcai bölcsőde

2014. április 15. kedd

Több mint 24 millió forinttal járult hozzá Józsefváros önkormányzata a Baross utca 103. szám alatti bölcsőde felújításához. A rekonstrukció során kicserélték a nyílászárókat, a homlokzatot hőszigetelték, az intézmény teteje pedig vízszigetelést kapott. A megújult épületet Kocsis Máté polgármester és Sántha Péterné, a humánszolgáltatási ügyekért felelős alpolgármester adta át.

Kívül-belül megújult a Józsefvárosi Önkormányzat fenntartásában működő Baross utca 103. szám alatti bölcsőde.

A régi nyílászárókat korszerű műanyag ablakokra és ajtókra cserélték, a homlokzatot hőszigetelték, az épület teteje hő- és vízszigetelést is kapott egyben.

Egyes csoportszobákban könnyen tisztítható, műanyag lambériával burkolták a falakat, máshol beépített szekrényeket alakítottak ki, a nagyobb helyiségeket pedig kifestették.

 

A bölcsőde rekonstrukciójához és energiakorszerűsítéséhez Józsefváros önkormányzata több mint 24 millió forinttal járult hozzá.

A felújított épületet Kocsis Máté polgármester és Sántha Péterné, a humánszolgáltatási ügyekért felelős alpolgármester adta át a gyerekek és szüleik jelenlétében.

 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Józsefváros önkormányzata nemrég újította fel a Horánszky utcai bölcsődét, a Tolnai Lajos utcában pedig 60 férőhelyes intézményt épített.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben