Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Megkezdődött a tankönyvrendelés

Olcsóbbak lesznek a tankönyvek

2014. április 22. kedd

Bár minden iskolának tájékoztatót küldtek, Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár külön felhívta a figyelmet: a tankönyvek rendelése az idén némileg változott a tavalyihoz képest. Az iskolák kevesebb, de garantáltan jó minőségű könyvekből tudnak választani, és jóval olcsóbbak lesznek a kiadványok.

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy a tavalyi év tapasztalatai alapján átdolgozták a tankönyvrendelési felületet, és országos oktatást szerveztek a rendelésért felelős pedagógusoknak. Idén új call-center fogadja a megkereséseket, és minden megyeszékhelyen ügyfélszolgálatot alakítottak ki. 

Az intézmények április 30-áig küldhetik el az igényeiket a Kellóhoz. Módosítani a rendelést június 30-ig, a pótrendelést leadni pedig 2014. szeptember 5-ig lehet. Az intézmények április 30-áig küldhetik el az igényeiket a Kellóhoz. Módosítani a rendelést június 30-ig, a pótrendelést leadni pedig 2014. szeptember 5-ig lehet. Az Oktatási Hivatal honlapjáról letölthető a 2014/2015. tanévi tankönyvjegyzék, valamint az EMMI Köznevelésért Felelős Államtitkárságának tájékoztatója az iskolai tankönyvellátás 2014. évi változásairól.

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben