Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Nyaralás Káptalanfüreden

Kerületi lakosoknak kedvezményes

2014. augusztus 05. kedd

A Józsefvárosi önkormányzat káptalanfüredi üdülője folyamatosan várja a pihenni, nyaralni vágyókat. Gyermekek, családok, idősek egyaránt kellemes időt tölthetnek itt. A zöld, árnyékos környezet, a sportpályák és nem utolsó sorban az üdülőhöz tartozó saját strand korosztálytól függetlenül kellemes és tartalmas nyaralást biztosít mindenkinek.

Több óvodás és iskolás csoport nyaralt már az idén a Józsefváros önkormányzata által fenntartott Káptalanfüredi Gyermektábor és Felnőttüdülőben, amely most is gyerekzsivajtól hangos. A szezon június elején elindult, amelyre a felkészülést a szakemberek már tavasszal elkezdték. A gyermektáborok mellett családok, idősek is nyaralhatnak természetesen az üdülőben, amelyet folyamatosan fejleszt, bővít Józsefváros önkormányzata.

Az utóbbi években az ebédlőt újították fel, számos elemmel lett gazdagabb a játszótér. Közel húszmilliós beruházásnak köszönhetően a sportolási lehetőségek is bővültek, korszerű, gumival borított, többfunkciós pálya épült. Az idei idényre a vizesblokkokat, mellékhelyiségeket újították fel, illetve a klubhelyiség parkettázását sikerült megvalósítani, ami főleg a tematikus táborok, például küzdősport- és tánctáborok résztvevőinek fontos előrelépés.

Tervek szerint két-három éven belül a lakóépületek teljesen megújulnak, Józsefváros önkormányzatának támogatásával 7 darab gyermekház, 4 darab kísérői felnőttház is épül a tábor területén, és 2015-ben további 10 épületet adnak át.

Az iskolás és óvodás csoportok, a gyermekotthonok lakói számára szervezett nyári táborok rendszeresek Káptalanfüreden, ahol a kerületi lakosok, családok, idősek, közösen pihenni vágyók kedvezményesen üdülhetnek. Ugyanakkor más kerületekből, városokból is rendszeresen érkeznek vendégek a káptalanfüredi üdülőbe.

További információ:

Telefon: 06-88-438-157

Email: kaptalanfured@jogyerm.hu

Web: www.jogyerm.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben