Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

„Bemutatkozott” az ünnepen az Együtt-PM-es polgármesterjelölt

Erőss tudatosan tájékozatlan?

2014. augusztus 21. csütörtök

Az Együtt-PM VIII. kerületi polgármesterjelöltje, Erőss Gábor nem ismeri Józsefvárost, vagy csak nem mondott igazat, amikor arról beszélt, hogy a kerületben a legmagasabb a munkanélküliség a fővárosban – reagált a józsefvárosi önkormányzat Erőss Gábor szerdai kijelentésére.

"2010-hez képest 37 százalékkal csökkent a regisztrált munkakeresők száma a kerületben, sőt az idén tovább nőtt az elhelyezkedés aránya. Józsefvárosban vállalkozásfejlesztési központ nyílt, folyamatosan állásbörzéket, munkába állást segítő klubokat szerveznek, amelyek az elmúlt években ötezer álláshelyet kínáltak. Józsefvárosban diákmunka-mentorálás is működik, és külön tanácsadást, segítséget kapnak a megváltozott munkaképességűek is."

"Örülünk, hogy az önkormányzati választások előtt másfél hónappal, augusztus végére az Együtt-PM-nek is sikerült valakit találnia józsefvárosi polgármesterjelöltnek. Ráadásul egy olyan valakit, aki tegnap bebizonyította, hogy Józsefvárosról egyáltalán semmit nem tud, vagy csak simán hazudik" – írta közleményében Józsefváros Önkormányzata.

Az Együtt-PM VIII. kerületi polgármesterjelöltje az államalapítás ünnepén fejtette ki, hogy Kocsis Máté augusztus 20. minden üzenetét "lábbal tiporja". Majd az általa is sokszor emlegetett tolerancia jegyében zsarnoksággal is megvádolta a polgármestert. Erőss Gábor azt is kifejtette, hogy Józsefvárosban fővárosi szinten a legmagasabb a munkanélküliségi ráta, ami vagy tájékozatlanságról, vagy tudatos ferdítésről árulkodik.

Fotó: parbeszedmagyarorszagert.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben