Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Önkormányzati választások: elkezdődött az ajánlásgyűjtés

Rekordgyorsasággal gyűltek össze Kocsis Máté ajánlásai

2014. augusztus 25. hétfő

Rekordgyorsasággal gyűltek össze az önkormányzati választáson való induláshoz szükséges ajánlások Kocsis Máté, a Fidesz-KDNP józsefvárosi polgármesterjelöltje számára – adta hírül a Fidesz Józsefvárosi Szervezete.

Egy óra alatt 1041 józsefvárosi támogatta aláírásával a jelenlegi polgármestert. A helyi polgármester-választások történetében ez minden idők legsikeresebb ajánlásgyűjtése. A Fidesz Józsefvárosi Szervezete közleményében megköszöni a megtisztelő bizalmat a választóknak és a segítséget önkénteseinek. A támogatói aláírásgyűjtéseket természetesen folytatják, mert – mint írják – minden józsefvárosi véleményére kíváncsiak. Mindenkihez szeretnének eljutni, és támogatását kérni a további munkához, hogy folytathassák Józsefváros újjáépítését.

A helyi választási bizottság hétfői ülésén hivatalosan is nyilvántartásba vette a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét, ezzel nem csak Józsefvárosban, de országosan is Kocsis Máté lett az első polgármesterjelölt, akit nyílvántartásba vettek az októberi önkormányzati választásokra.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben