Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Szigetelték a zárófödémet is

Felújítás a Bauer Sándor utca 4-ben

2014. augusztus 29. péntek

A Bauer Sándor utca 4. szám alatti bérház az elmúlt években már több felújításon is átesett Józsefváros önkormányzatának köszönhetően. A közelmúltban a zárófödém hőszigetelésére és a talajvizesedés megszüntetésére is sor került. Az épületet Sántha Péterné alpolgármester és Gondos Judit önkormányzati képviselőjelölt adta át.

A Teleki és a Mátyás teret összekötő Bauer Sándor utca 60 millió forintos felújítása után a környező házak is megújulnak. A 4. szám alatt található bérház homlokzata néhány évvel ezelőtt szépült meg, majd a belső közös terek felújítása következett. A közelmúltban pedig mintegy 7,5 millió forintos beruházás eredményeképpen zárófödém hőszigetelése készült el, illetve a talajvizesedés megszüntetésére is sor került.

 

 

„A környék folyamatosan szépül, sétálóutcává alakítottuk a Bauer Sándor utca egy részét, majd az út, a járda is megszépült. A 3,8 milliárd forintos Magdolna Negyed Program III. részeként a házak is megújulnak, ahogyan ez az épület is” – mondta az átadón a lakóknak Sántha Péterné alpolgármester.

 

 

„A ház egyre szebb állapotban van, most pedig kevésbé látványos, azonban fontos beruházás történt a zárófödém hőszigetelésével és a talajvizesedés megszüntetésével” – mondta Gondos Judit. A képviselőjelölt a ház lakóival elbeszélgetve – akik főleg az esti, utcai hangoskodásra panaszkodtak – megígérte, hogy a jövőben a környéken rendszeresebbé teszik a polgárőri jelenlétet.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben