Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Több hely a játékra

Új galéria a Hétszínvirág Óvodában

2014. szeptember 18. csütörtök

A józsefvárosi Kun utcában található Hétszínvirág Óvodába járó gyerekek nagy örömmel vették birtokba azt az új galériát, amelyet a Michelin cég adományozott az intézménynek. A galériát Sántha Péterné alpolgármester és Zentai Oszkár önkormányzati képviselő a Michelin vezetője, Sereghy Ervin és Húsvét Laura intézményvezető jelenlétében adta át. A gyerekek kedves műsorral hálálták meg az adományt.

Szépen kiöltöztek a Hétszínvirág kis óvodásai a galéria-átadóra, izgatottan, de mégis jól viselkedve várták az ünnepség kezdetét. A gyermekeket, az óvó néniket, a cég képviselőit Sántha Péterné alpolgármester köszöntötte, majd átadta a szót Zentai Oszkár önkormányzati képviselőnek.

 

„A Hétszínvirág Óvoda a tizedik intézmény, amelyet a Michelin cég támogatott. Az óvoda egy galériát kapott 350 ezer forint értékben. A galéria alsó részében kis konyhát alakítottak ki már a kicsik, a felső részen egy nyugodtabb, csendesebb rész várja a játszani vágyókat” – mondta a képviselő. Michelin gumigyár társadalmi felelősségvállalási programja 2005 óta támogatja a józsefvárosi intézményeket. Eddig összesen tíz bölcsőde, óvoda, iskola részesült valamilyen felajánlásban.

Az óvodások kis műsorral köszönték meg a 350 ezer forint értékű felajánlást. Egy dalt az egykoron szintén az óvodába járó, a 2013-as Az ének iskolája című tehetséggondozó televíziós műsor nyertese, Farkas Zsolti is elénekelt.

 

A műsort követően a galéria átadását jelképező szalagot Sántha Péterné, Sereghy Ervin, Zentai Oszkár és az intézmény vezetője, Húsvét Laura vágta át. Józsefváros önkormányzata az elmúlt négy évben közel egymilliárd forintot fordított bölcsődék, óvodák, iskolák felújítására, egy új bölcsődét is építtetett a Tolnai Lajos utcában.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben