Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Történelmet írt a Fidesz Józsefvárosban

Kocsis Máté: Ismét megnyertünk minden választókörzetet

2014. október 15. szerda

Józsefvárosnak nincs egyetlen olyan szeglete sem, ahol ne bíznának bennünk az emberek – értékelte Kocsis Máté az önkormányzati választás eredményét a Józsefváros újságnak. Történelmet írtunk, mert ebben a városban még nem volt olyan, hogy ugyanazon politikai közösség kétszer egymás után minden választókörzetet megnyerjen – jelentette ki a kerület első embere.

Kocsis Máté a fővárosi eredmények tekintetében elmondta, büszke arra, hogy a belvárosi és a legtöbb budai kerületnél is jobb eredményt ért el a józsefvárosi Fidesz. Rámutatott, hogy a pártszövetség az áprilisi országgyűlési és a májusi európai parlamenti választásokkal együtt az idén mind a három szavazást megnyerte a kerületben.

Az újraválasztott polgármester szerint a józsefvárosiak bizalmát akkor tudják megtartani, ha nem veszítik el a hitelességüket, illetve ha továbbra is kitartóan dolgoznak annak érdekében, hogy Józsefváros tovább haladhasson a polgári fejlődés útján.

Kocsis Máté megköszönte mindenkinek, aki vasárnap elment szavazni, és háláját fejezte ki azoknak, akik megtisztelték bizalmukkal a Fidesz-KDNP jelöltjeit. Kiemelte, ha Józsefváros sikeres jövőjéről van szó, akkor nincs pártpolitika, mindenki számíthat a munkájára.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben