Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Névnapi buli a Ciklámen Klubban

Elvis műsor volt a meglepetés

2014. november 21. péntek

A Ciklámen Idősek Klubjában az a szokás, hogy Erzsébet és Katalin nap környékén ünneplik meg az összes névnapot egy nagy buli keretében. A vidám eseményre Zentai Oszkárt, a körzet önkormányzati képviselőjét is meghívták.

A II. János Pál pápa téren lévő idősklubban nagy volt az izgalom november 20-a délutánján. A szokásos névnapi bulira készültek, ám a szokatlan lelkesedésre a meglepetésvendég adott okot. A mintegy harminc klubtag várakozva hallgatta a névnapi köszöntést, és sokaknak felcsillant a szeme a vendégelőadó felkonferálásakor. A Ciklámen Klubba ugyanis Farkas László, Magyarország legrégebbi profi Elvis-imitátora érkezett.

A 24 éve a „rock and roll király” bőrébe bújó showman rögtön a húrok közé csapott, és előadta a Blue Suede Shoes című számot. A klubtagok nem sokáig haboztak, szinte rögtön táncra perdültek.

A többségében hölgyek alkotta klubban a táncba Zentai Oszkár is beszállt. A délután folyamán többek között elhangzott a Good Luck Charm, Return to Sender, az All Shook Up, és a Teddy Bear is. Az előadó a zeneszámok között érdekes Elvis-történetekkel fűszerezte az előadását, az Are You Lonesome Tonight című szám alatt pedig duettet énekelt a felvételről szóló énekes legendával.

A buli késő délutánig tartott, amely végén mindenki egy kis üvegbe zárt kézműves ajándékkal térhetett haza.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben