Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Szeretetcsomag négyszáz józsefvárosi családnak

Élelmiszer, ruha és játék a rászorulóknak

2014. december 20. szombat

Négyszáz józsefvárosi család kapott szeretetcsomagot ajándékba december 20-án. A tartós élelmiszereket – többek között lisztet, tésztát, olajat, konzerveket és tartós tejet – tartalmazó háromszáz csomag mellett számos játék és háromtonnányi ruha is szétosztásra került a Szigony utcában.

Az osztáson jelen volt Zentai Oszkár, önkormányzati képviselő, az Emberi Erőforrás Bizottság elnöke is, aki elmondta, hogy az önkormányzat minden alkalmat megragad, hogy segítse a rászorulókat. Idén karácsony előtt már megajándékozták az óvodásokat játékokkal, készségfejlesztő eszközökkel, a Hétszínvirág oviba almát, a Pitypang oviba láthatósági mellényeket is vittek. Az időseknek szénmonoxidjelző készülékeket ajándékoztak, illetve megszervezték az egyedülállók karácsonyi ünnepségét is. A szombaton kiosztott szeretetcsomagokat a rászorulók a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatától a Józsefvárosi Önkormányzat támogatásával kapták.

Kovács Sándor, a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának vezetője a helyszínen elmondta, hogy a gyülekezet tagjai által felajánlott adományokkal immár hagyományszerűen visszatérnek Józsefvárosba, hogy segítsék a nehéz körülmények között élő családokat, és nem utolsó sorban az időseket.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben