Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Joli néni készpénzzel segített

Ajándékok nagycsaládosoknak

2014. december 20. szombat

Tíz nagycsaládnak már biztosan boldogabban telnek az ünnepek, hiszen készpénzt, Erzsébet utalványt és csemegekosarat is kaptak ajándékba. A felajánlásokat Kaiser József önkormányzati képviselő adta át számukra.

Gyopár, Bíborka és Bendegúz vette át elsőként szombaton Kaiser József képviselőtől a Józsefvárosi Polgárőrség, a Polgárok Háza és egy magánszemély karácsonyi ajándékát. Meglepetésként csemegekosarat is kaptak, amelybe olasz tészta, kávé, tea és számtalan édesség, illetve az ünnepekre való tekintettel egy kis anyagi támogatás is került.

Az önkormányzati képviselő a Nagycsaládosok Egyesülete által kiválasztott tíz családnak személyesen nyújtja át a csomagokat. A gyermekek számától függ, hogy mekkora az ajándékcsomag, hiszen a rászorulók általában négy vagy nyolc gyereket is nevelnek. Bíborkáéknál is van még egy testvér, aki diákmunkát vállalt külföldön, hogy fedezni tudja nyelvtanulását.

Kaiser József kilenc éve szállít ajándékokat advent idején nagycsaládosoknak. Mint mondta, az idei abban tér el a korábbiaktól, hogy Pálmai Joli néni is segített adományával: százezer forint készpénzt ajánlott fel. Joli néni egy budai kerületben él. Kocsis Máté polgármestert azzal a szándékával kereste meg, hogy józsefvárosi hátrányos helyzetű nagycsaládosokat támogatna – tudtuk meg Kaiser Józseftől. Az Erzsébet utalványt Kaiser József a Józsefvárosi Polgárőrség nevében adta át.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben