Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Szorosabb együttműködés a Fradival

2010. november 07. vasárnap

Tovább szövődik az együttműködés Józsefváros és a Fradi között. A VIII. kerület képviselőtestülete újabb támogatásról döntött, amellyel a női kézilabda szakosztályt támogatják.

Döntött Józsefváros képviselőtestülete arról, hogy a már korábban elkezdődött együttműködés részeként újabb támogatást nyújt a Ferencvárosi Torna Clubnak és a női kézilabda szakosztálynak.

A testületi ülésen részt vett a torna club vezetősége is. Az ülésen, felszólalt Kökény Beatrix is, aki egy mezt adott át Kocsis Máténak. A polgármester a Fradi női kézilabdamezét vehette át, jelképesen a 8-as számút, Szucsánszki Zitáét, amelyen már Józsefváros címere is szerepel.

A jól működő és sikeres kézilabda stratégia részeként a kézilabdázók a józsefvárosi iskolákban is részt vesznek a testnevelés órákon és szivacskézilabda edzéseket tartanak. Ezen kívül a VIII. kerületi gyermekek egy csoportja egyhetes táborozáson vett részt az FTC népligeti intézményeiben.

De ami talán a legizgalmasabb a kerületi fiataloknak, hogy minden nem kiemelt mérkőzést 20-20 gyermek látogathatja.

Az új támogatásnak köszönhetően a jövőben sokkal több józsefvárosi gyermek jut sportolási lehetőséghez, az FTC 17 szakosztályában.  

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben