Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Játékok, koncertek a Mátyás és a Horváth Mihály téren

Gyermeknap Józsefvárosban

2017. május 26. péntek

Május 26-án, pénteken vidám gyermekprogramokkal készül kicsiknek és nagyoknak a Kesztyűgyár Közösségi Ház és a Biztos Kezdet Gyerekház, május utolsó vasárnapján Józsefváros önkormányzata szintén színes programokkal várja a családokat a kerület főterére. Pénteken a Mátyás téren délután 14 órától Némó csúszdát állítanak fel, labdazsonglőr és gólyalábasok szórakoztatják a közönséget. A program csúcspontjaként fellép a HandaBanda zenekar is. Május 28-án a Horváth Mihály téren a gyerekek kipróbálhatják többek közt az óriás sakkot és kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek.

A délelőtti zenés produkciókkal nem ér véget a Kesztyűgyár és a Biztos Kezdet Gyerekház Gyermeknapja. Délután kettő órától a Mátyás térre kilátogató gyermekek lecsúszhatnak a Némó csúszdán, kipróbálhatják az élő csocsót és a trambulint is, mialatt labdazsonglőr mutatja be a produkcióját. Három órától kézműves foglalkozás, arcfestés és csillámtetoválás is lesz, fél öttől pedig gólyalábasok tartanak előadást. Az este fél hétig tartó program csúcspontjaként 17.30-tól a HandaBanda zenekar ad koncertet.

Május 28-án, vasárnap a Horváth Mihály téren felállított színpadon 10 órától 17 óráig gyermekelőadások és koncertek szórakoztatják az apróságokat, az állandó programok között – 10-től 18 óráig – pedig többek között ugrálóvár, lufis bohóc és arcfestés is várja az érdeklődőket.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben