Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

„Biztonságos netezés”

Diákoknak hirdet plakátpályázatot a rendőrség

2018. február 16. péntek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a „Biztonságos netezés” címmel pályázatot hirdet a budapesti általános iskola alsó- és felső tagozatos diákjai számára. Az első három helyezett tárgyjutalomban részesül, a legjobb plakátokból pedig kiállítást szerveznek.

A diákok A/3-as méretben bármilyen technikával – például rajz, digitális technika, montázs –, egyénileg és maximum 3 fős csapatokban pályázhatnak legfeljebb 2 alkotással.

A pályázatot személyesen vagy postai úton kell eljuttatni a 1139 Budapest, Teve utca 4-6. címre, illetve lehetőség van e-mailen is elküldeni a pályázati munkákat a bunmeg.brfk@budapet.police.hucímre. A plakátra rá kell írni az alkotó(k) nevét, korát, iskolája adatait, osztályát, a munka címét és a törvényes képviselő nevét valamint telefonos elérhetőségét.

A március 20-ai határidőig beérkezett munkákat egy szakmai zsűri értékeli. Az első három helyezett – egyéni és csapat – tárgyjutalomban részesül, a legjobb alkotásokból pedig kiállítást szerveznek. A nyerteseket a megadott elérhetőségeken értesítik.

További információkat a BRFK Bűnmegelőzési Osztály 06 1 443 5000 telefonszám 31 519 mellékén lehet kérni.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot arra, hogy a pályázatra beküldött alkotásokat saját kiadványaikban és az interneten külön díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.

Fotó: Józsefváros újság/archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben